Loading...

Over mij

Henriëtte van Zonsbeek

Met een technisch grafische achtergrond, jarenlange ervaring, gevoel voor vormgeven en een stevige dosis inlevings- en doorzettingsvermogen op zak is geen opdracht me te gek.
De diversiteit maakt dit vak juist zo mooi.

Naast diverse retailopdrachtgevers zoals Halfords, Brugman keukens & Badkamers, Wibra en Schoenenreus heb ik inmiddels ook mijn weg gevonden in het vormgeven van educatiemiddelen, bedrijfsbrochures en in het bijzonder het vormgeven van boeken.

Elke opdrachtgever of budget - groot of klein - is een uitdaging.
Samenwerking, creativiteit, enthousiasme en flexibiliteit maken deuren open.
Ik draag graag een steentje bij aan uw succes!


Wat mensen zeggen:

"Ik werk nu 5 jaar samen met Henriëtte en iedere keer weer naar volle tevredenheid. Haar kracht zit in haar inlevingsvermogen, haar creatieve ideeën, haar eerlijkheid en de perfecte uitvoering. Zij zorgt voor de puntjes op de i waardoor mijn projecten meer dan perfect kunnen worden afgerond. Het is fijn om met iemand te kunnen sparren die buiten de kaders durft te denken. Er liggen nog genoeg ideeën op de plank dus onze samenwerking gaat zeker nog verder.

Een warm applaus en diepe buiging."

- Annelou van Noort - Tip & Top Projectenbureau -

"Via een relatie heb ik Henriëtte leren kennen als een verfrissende en professionele vakvrouw. Henriëtte werkt doelgericht, snel en begrijpt als geen ander wat je wilt overbrengen. Henriëtte denkt mee, werkt met oog voor detail en neemt met minder geen genoegen. Voor de projecten van Eurowijs en Eurowijs Kids is Henriëtte een welkome aanvulling voor het team!"

- Hilde Krens, projectleider financiële educatie SNS Bank -

"Alweer geruime tijd werk ik met Henriëtte samen. Voor zeer diverse projecten kan ik bij haar terecht. Van vormgeven binnen een bestaande huisstijl tot een creatief ontwerp zonder kaders. Samen sparren of juist heel snel schakelen. Je kunt het haar toevertrouwen. Persoonlijk contact, flexibel en altijd bereikbaar.

Dat kenmerkt Henriëtte. Voor mij een echte topper! "

- Patty de Vaan, Marketing & Communicatie medewerker Schoenenreus 2006-2008 -

"Tijdens mijn werkzaamheden voor de marketingafdeling van Schoenenreus bv heb ik meer dan 10 jaar intensief en naar alle tevredenheid met Van Zonsbeek Reclame samengewerkt. Schoenenreus was in die tijd marktleider in de schoenenretail in Nederland en een grote speler in de detailhandel met 200 winkels en een tweewekelijkse uitgave van een huis-aan-huis folder met een oplage van 5 miljoen stuks. Voor de opmaak van deze folders was Van Zonsbeek Reclame verantwoordelijk.

We werkten ook samen met gerenommeerde grote reclamebureaus in retailmarkt. De samenwerking met het kleinere Van Zonsbeek Reclame deed daar zeker niet voor onder. Eigenaresse Henriëtte van Zonsbeek werkt heel nauwkeurig met het oog op deadlines, maar als het nodig is ze ook kritisch in bijvoorbeeld bewaken van huisstijl en biedt ze de klant een goede back up in kostenbewaking. Ze biedt de nodige creativiteit en ze toont inlevingsvermogen in de klant en haar doelgroepen. Ik heb de samenwerking met Van Zonsbeek Reclame altijd enorm gewaardeerd en hoop zelfs dat we dit wellicht in de toekomst weer zouden kunnen voortzetten."

- Nathalie van Dal, Marketing & Communicatie coördinator Schoenenreus 1999-2013 -

''Ik kan een samenwerking met Henriëtte van Van Zonsbeek Reclame van harte aanbevelen. In mijn periode bij Schoenenreus hebben wij heel veel samengewerkt. Zij heeft voor Schoenenreus een belangrijke rol gespeeld op het gebied van grafische vormgeving. Zij heeft meer dan 150 huis-aan-huisfolders opgemaakt (oplage 6 miljoen), POS-materialen ontworpen, ontwerpen gemaakt voor landelijke acties, website, nieuwsbrieven en nog veel meer.

Zij is snel, betrouwbaar, creatief, punctueel én zeer professioneel.''

- Sije Zeldenrust, Marketingmanager Schoenenreus 2003-2013 -

"Henriëtte is een creatieve en betrokken vormgeefster met oog voor detail. Afhankelijk van de briefing/aard van de opdracht en de gewenste creativiteit verrast ze met haar ontwerpen of blijft ze juist netjes binnen de lijntjes. Henriëtte voert niet ‘gewoon’ uit wat je van haar vraagt, maar probeert gezamenlijk tot het beste resultaat te komen door vragen te stellen of alternatieven aan te bieden."

- Mariëlle Verberck, Marketing medewerker / Promotie coördinator Schoenenreus 2012-2015 -

Contact

Telefoon
0486 - 41 68 06
06 - 42 24 49 80
Adres
Gansheuvel 3
5371DE Ravenstein
(tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen)